80's retro TROPX cover art.png

Hva vi gjør

Det hele startet med en ide om å sette vår by, Oslo på kartet.

Oslo er en by full av historie, kultur og mangfold. Kjærligheten for hjembyen vår  har alltid holdt oss sammen. Det er en spesiell felleskap vi alle bærer på. Den kjærligheten har vil har vi hatt lyst til å dele med andre. Vi la merke til at den neste generasjonen ønsker også å gjøre det samme. Nettopp det å påvirke verden.

BIO

Våre hovedoppgaver er å løse problemer ved å være nytenkende, engasjert og tilpasningsdyktig. Vi er et dynamisk og mangfoldig team med bred kunnskap og erfaring i fagfelt som produktutvikling, innholdsproduksjon, markedsføring og musikk.

 

Ønsker du å utvikle et nytt produkt, utvikle nye strategier for sosiale medier eller lage et konsept som engasjerer målgruppen din på en ny måte?

Dette kan vi hjelpe deg med!

VÅrT WHy

TROP X ble startet i 2018 av 5 unge mennesker med ulik bakgrunn, erfaring og kunnskap. Felles er at vi er alle en del av ung og nytenkende generasjon, hvor musikk, kultur, media og kreativitet smelter sammen i en harmonisk flyt.​

Vi beskrives ofte som ”et frisk pust”, og at vi representerer nytenkende perspektiver på de oppgaver vi er satt til å løse. Vårt mål er alltid å utfordre dagens normer for å skape ny verdi for samfunnet.

Generasjon Z er vår liga og Oslo er vår hjemmebane. Vi har alltid med oss hjertet i det vi gjør. Vi engasjerer oss i samfunnet, og ønsker å gi noe tilbake gjennom å bidra til at ungdom blir inspirert, finner sin plass og utvikler sitt potensial slik som vi har fått muligheten til.

Vi vil være positive forbilder for vår generasjon og de som kommer etter.

Dette er vår nerve og drivkraft – dette er Trop X

IMG_0602.JPG